fredag 27 maj 2016

SNURRA MED LAX OCH HAVTORN, 6 PERS.


HEJSAN !
Det här är  himla gott !
Smaka Ni också !

DET HÄR BEHÖVER DU :
2 tunnbröd ,
LAXKRÄM :
100 g varmrökt lax ,
100 g Philadelphiaost ,
1 msk finriven pepparrot ,
skal från 1 citron ,
salt och peppar ,
RÅRÖRDA  HAVTORN :
100 g havtorn (frysta och tinade)
3 msk socker .

Så här gör DU :
LAXKRÄM .
RÖR samman alla ingredienserna till en kräm .
Smaka av med salt och peppar .
BRE ett tjockt lager med lax - kräm på tunnbröden.
Rulla ihop bröden och slå in dem i plastfolie .
Ställ kallt i minst 3 timmar, men helst över natten .
RÅRÖRDA  HAVTORN :
RÖR ihop havtornen och sockret i en bunke .
Täck och ställ kallt över natten .
SKÄR rullarna i 3 cm tjocka skivor och lägg på
ett fat . TOPPA med de rårörda havtornen .
LÖRDAGS GODIS ?  VARFÖR INTE ?
             LYCKA TILL !