onsdag 22 augusti 2018

KRABBFYLLD AVOKADO 4 PORT.



                 HEJSAN !

Augusti är ju en sommarmånad, men jag tycker det liknar mera höst nu .
Så jag tänker på höstens bjudningar med goda vänner.

HÄR ÄR RECEPTET :
2  avokador,
2 tsk citronsaft,
1 dl vispgrädde,
1 msk majonnäs,
1 msk chilisås,
1 tsk riven pepparrot ,
salt, peppar,
1 burk krabbkött, 170 g
4 skivor gravad lax ,
dillkvistar, citronskivor,

SÅ HÄR GÖR DU :
KLYV avokadorna på mitten, ta ur kärnorna.
Nagga fruktköttet med en gaffel, droppa över
citronsaft .
VISPA grädden, tillsätt majonnäs, chilisås och
pepparrot . Smaka av med salt å peppar.
LÅT krabbköttet  rinna av i en tråd-sil tills all
vätska försvunnit . Blanda ner krabban i röran.
FYLL avokado -halvorna med krabbröran .
Dekorera  varje halva med en skiva lax, dillkvist
och citronskiva .

LYCKA TILL !