Hej !
Jättegott !
1 liter valfri mjölk
2 bananer
O' boy chokladpulver
Så här gör DU:
MIXA bananerna med 2 dl av mjölken .
Häll på resten av mjölken och smaka av
med O' boy .
Värm upp på låg värme så att drycken
inte bränns vid.
Häll upp i termos .
HA DET SÅ KUL !
söndag 25 januari 2015
BANANRULLE 4 ST UTFLYKTS -MAT !
Hej !
Den här är inte dum den heller , smaka !
4 mjuka tunnbröd
2 bananer skivade
4 salladsblad
1/2 gurka utan skal
4 skivor skinka
Keso
Curry , salt och peppar
Så här gör DU:
FÖRDELA banan, sallad , skinka ,
gurka och keso i de 4 tunnbröden.
Krydda lätt med curry , salt och peppar.
Rulla ihop och lägg i folie eller styvt papper
så att fyllningen inte rinner ut .
Att servera i skidbacken , pulkabacken
med varm nyponsoppa till . - TERMOS .
HA DET GOTT !
Den här är inte dum den heller , smaka !
4 mjuka tunnbröd
2 bananer skivade
4 salladsblad
1/2 gurka utan skal
4 skivor skinka
Keso
Curry , salt och peppar
Så här gör DU:
FÖRDELA banan, sallad , skinka ,
gurka och keso i de 4 tunnbröden.
Krydda lätt med curry , salt och peppar.
Rulla ihop och lägg i folie eller styvt papper
så att fyllningen inte rinner ut .
Att servera i skidbacken , pulkabacken
med varm nyponsoppa till . - TERMOS .
HA DET GOTT !
BANANBRÖD 1 ST. TILL UTFLYKTEN
Hej !
Vi provar detta ! Jag gillar det .
2 mogna bananer
2 dl havregryn
4 dl vetemjöl
1 dl grovhackade nötter
(de som du gillar)
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
250 g Kesella/kvarg
1/2 dl honung
Så här gör DU:
SÄTT ugnen på 175 grader .
Skala och mosa bananerna.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke .
Rör i kvarg, honung och banan.
Klicka ner smeten i en smord avlång
bakform ca 1 1/2 liter.
GRÄDDA i nedre delen av ugnen ca 1 timme .
Stjälp upp brödet och låt det svalna på galler .
Skär upp och lägg på ditt favoritpålägg .
SLÅ in smörgåsarna i folie eller lägg i en matlåda
med smörpapper mellan .
Gott att ha med i pulkabacken eller på utflykt !
SERVERA med Nyponsoppa till gärna lite ljummen !
HOPPAS ATT DET SMAKAR !
GLÖM INTE TERMOS !
Vi provar detta ! Jag gillar det .
2 mogna bananer
2 dl havregryn
4 dl vetemjöl
1 dl grovhackade nötter
(de som du gillar)
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
250 g Kesella/kvarg
1/2 dl honung
Så här gör DU:
SÄTT ugnen på 175 grader .
Skala och mosa bananerna.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke .
Rör i kvarg, honung och banan.
Klicka ner smeten i en smord avlång
bakform ca 1 1/2 liter.
GRÄDDA i nedre delen av ugnen ca 1 timme .
Stjälp upp brödet och låt det svalna på galler .
Skär upp och lägg på ditt favoritpålägg .
SLÅ in smörgåsarna i folie eller lägg i en matlåda
med smörpapper mellan .
Gott att ha med i pulkabacken eller på utflykt !
SERVERA med Nyponsoppa till gärna lite ljummen !
HOPPAS ATT DET SMAKAR !
GLÖM INTE TERMOS !
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)