Hej igen !
mmm... det här är så himla gott !
400 g OXFILE'
350 g champinjoner
grädde
1 msk grönpeppar
salt å peppar
rosmarin
1 röd paprika
50 g Gorgonzola
tomater
SÅ HÄR GÖR DU :
STEK OXFILE'N hel i ca 35 minuter.
Vispa ur pannan och gör en champinjonsås
på skyn som späds med grädden och smaksätts
med grönpepparn, salt, peppar och rosmarin.
SKÄR FILE'N i skivor och lägg dem i en
krans på ett fat .
Häll såsen över och lägg på den strimlade
paprikan .
LÄGG Gorgonzolan i skivor ovanpå och
ställ skållade tomater runt om .
Gör ett kryss i varje tomat och lägg i lite ost .
Hela rätten gratineras i varm ugn (250 - 275 grader)
tills Gorgonzolan smält ner .
SERVERAS med hasselbackspotatis .
HOPPAS ATT DET SMAKAR !
LYCKA TILL !
torsdag 11 december 2014
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)