torsdag 11 december 2014

GORGONZOLAGRATINERAD OXFILE' 4 PORT.

Hej igen !
mmm... det här är så himla gott !

400 g OXFILE'
350 g champinjoner
grädde
1 msk grönpeppar
salt å peppar
rosmarin
1 röd paprika
50 g Gorgonzola
tomater

SÅ HÄR GÖR DU :

STEK  OXFILE'N  hel i ca 35 minuter.
Vispa ur pannan  och gör en champinjonsås
på skyn som späds med grädden och smaksätts
med grönpepparn, salt, peppar och rosmarin.
SKÄR FILE'N  i skivor  och lägg dem i en
krans på ett fat .
Häll såsen över och lägg  på den strimlade
paprikan .
LÄGG  Gorgonzolan  i skivor  ovanpå  och
ställ skållade tomater  runt om .
Gör ett kryss i varje tomat och lägg i lite ost .
Hela  rätten gratineras i varm ugn (250 - 275 grader)
tills Gorgonzolan smält ner .
SERVERAS  med  hasselbackspotatis .

HOPPAS ATT DET SMAKAR !

LYCKA TILL !