400g blandfärs
3/4dl havregryn
1 msk potatismjöl
1dl mjölk
1 ägg
1tsk salt
1krm svartpeppar
1dl hackad persilja
1-2äpplen.
Låt havregryn, potatismjöl, o mjölk
svälla ca. 10min.
Tillsätt färs, ägg, salt, peppar o persilja
Arbeta färsen smidig.
Platta ut färsen i smord mikrovågssäker
form.
Skär frukten i klyftor, tag bort kärnorna
och stick ner äppelklyftorna i färsen.
Tillaga färslådan på full effekt i ca.8min
Vrid formen någon gång under tillagningen.
Strö över lite persilja.
Servera med potatismos och grönsaker.
Käckt att ta till när tiden är knapp.
tisdag 18 mars 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar