Denna är käck att göra.
4 hg köttfärs
1 tsk salt
1 krm vit eller sv. peppar
2 dl vispgrädde
1 äggula
smör
1/2 dl hackade rödbetor
1/2 dl hackad ättiksgurka
Så här gör DU:
Blanda färsen med salt,
peppar,grädde och äggula.
Bryn smöret i stekpannan
och lägg ner färsen.
Tryck ut färsen med en
stekspade så den täcker
hela bottnen.
Stek på medelstark
värme ca 5 min.
Dela "kakan"i 4-delar
och vänd dem.
Stek ytterligare i 5 min.
Strö över rödbetor och gurka.
Servera direkt ur pannan
tillsammans med kokt
potatis och en sallad.
Snabbt o`gott.
LYCKA TILL!
tisdag 22 september 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar