lördag 3 oktober 2009

MUSSELSOPPA 4 PORT.

Visst är det väl tråkigt att
äta burkmat.
Men ibland kan det vara bra
att ha en burk hemma när det
ska gå undan och DU är vrålhungrig.
Man får "snygga till"den.

1 burk konc.champinjonsoppa
1 burk konc.tomatsoppa
mjölk till spädning
ev majsstärkelse(majsena)
2 burkar musslor med spad.(300g)
klippt gräslök.

Så här gör DU:
Blanda de båda sopporna i en kastrull
och späd enl.anvisn.på burkarna med
musselspad och mjölk.
Red ev.av med majsstärkelse
till en lite krämigare konsistens.
Lägg i och värm musslorna.
Klipp gräslök över soppan
och servera.
KLART!

Ät gärna en hård macka till
med ost.
Hoppas att det smakar.
LYCKA TILL!

Inga kommentarer: