En lättlagad och smakrik middag
där örter och päron får stå för
smaken.
Och det bästa av allt det sköter
sig nästan själv i ugnen.
1 kg kotlettrad
salt+peppar
1 dl hackade örter,
persilja och timjan.
4 päron
1 msk kanel
2 msk smör
Så här gör DU:
Sätt ugnen på 175 grader.
Gnid in köttet med salt o peppar
och hackade örter.
Lägg kotlettraden i en ugnsfast form.
Stick in en stek-termometer och
stek tills den visar 75 grader.
Skala och dela päronen i fjärdedelar.
Stek dem i en stekpanna i matfettet
kryddat med kanel.
Eller låt dem steka med kotlettraden
i ugnen de sista 10 minuterna.
SERVERA,med ris till.
LYCKA TILL!
lördag 9 oktober 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar