söndag 20 mars 2011

SELLERI OCH ÄPPLESALLAD. 5 PORT.

Denna är god ...mm.

2 Syrliga äpplen (medelstora)
6 stjälkar stångselleri
3 msk grovhackade valnötter
DRESSING:
1 dl gräddfil
1/2 dl lättyoghurt
saft av en liten citron
1/2 tsk FLYTANDE SUKETTER

Så här gör DU:
Skala och kärna ur äpplena.
Skär dem i små tärningar,
som läggs i en skål.
Pressa genast lite citronsaft över,
så att äpplena inte missfärgas.
(Du kan använda något av citronsaften från dressingen).
Tvätta och skala sellerin.
Skär den i små bitar och
blanda med äpplena.
Tillsätt de grovhackade valnötterna.
Rör ihop alla ingredienserna
till dressing.
Häll dem över salladen och
blanda väl.

Hoppas att NI gillar den.

Inga kommentarer: