lördag 24 oktober 2015

GRÖNT OCH VITT MED ÄDELOST. 6 - 8 BUFFE-PORTIONER.

HEJSAN! Nu finns det mycket ROTFRUKTER och GRÖNSAKER. Passa på och njut av RIKEDOMEN. HÄR ÄR RECEPTET: 1 BLOMKÅLSHUVUD. 2 mindre STÅND BROCCOLI, 150 g GRÖNMÖGELOST. SÅS-RECEPTET: 3 dl GRÄDDFIL, 1 dl MAJONNÄS, 1 dl HACKAD DILL och GRÄSLÖK(50/50) SALT å PEPPAR . SÅ HÄR GÖR DU: BLANDA SÅSEN och smaka av med SALT å PEPPAR. SKÄR allt i små buketter och förväll dem lätt saltat vatten. Låt rinna av väl. LÄGG dem på ett fat och strö över TÄRNAD GRÖNMÖGELOST. SERVERAS LÄTT LJUMNA MED GRÄDDFILSSÅSEN. LYCKA TILL !

Inga kommentarer: