lördag 24 oktober 2015
GRÖNT OCH VITT MED ÄDELOST. 6 - 8 BUFFE-PORTIONER.
HEJSAN!
Nu finns det mycket ROTFRUKTER och GRÖNSAKER.
Passa på och njut av RIKEDOMEN.
HÄR ÄR RECEPTET:
1 BLOMKÅLSHUVUD.
2 mindre STÅND BROCCOLI,
150 g GRÖNMÖGELOST.
SÅS-RECEPTET:
3 dl GRÄDDFIL,
1 dl MAJONNÄS,
1 dl HACKAD DILL och GRÄSLÖK(50/50)
SALT å PEPPAR .
SÅ HÄR GÖR DU:
BLANDA SÅSEN och smaka av med SALT å PEPPAR.
SKÄR allt i små buketter och förväll dem lätt
saltat vatten.
Låt rinna av väl.
LÄGG dem på ett fat och strö över TÄRNAD GRÖNMÖGELOST.
SERVERAS LÄTT LJUMNA MED GRÄDDFILSSÅSEN.
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar