torsdag 7 juli 2016

ROSTAD POTATISSALLAD MED DILL 4 PERSONER .



HEJSAN !

Rostad potatissallad är smarrigt gott till grillade kycklingben
(se receptet före det här).

HÄR ÄR RECEPTET :
800 g färskpotatis ,
3 msk rapsolja ,
1/2 dl finhackad dill ,
150 g frusna EDAMAMEBÖNOR - sojabönor,
1 burk kronärtskockshjärtan ,
GARNERING :
grovhackad dill ,

SÅ HÄR GÖR DU :
SÄTT ugnen på 225 grader .
Tvätta potatisen  och halvera eller kvarta den.
Finhacka dillen och blanda med rapsoljan .
BLANDA dillolja och potatis på en bakplåts-
pappersklädd plåt .
Rosta i ugnens mitt i ca 15 - 20 minuter .
LÅT kronärtskockorna rinna av, halvera eller kvarta dem.
När 5 minuter av rostningen återstår, tillsätt sojabönor samt
kvartade kronärtskockshjärtan .

TA ut och SERVERA på ett generöst uppläggningsfat .
Strö över dill vid serveringen .

LYCKA TILL !

Inga kommentarer: