lördag 10 februari 2018
UGNSPANNKAKA MED KORV OCH TOMAT 2 PORT.
HEJSAN !
Dubbla ingredienserna så räcker det till flera .
Gott var det i alla fall, - smaka Du också !
HÄR ÄR RECEPTET :
1 dl vetemjöl ,
2 dl mjölk ,
salt å peppar ,
2 ägg ,
1 liten rödlök ,
150 g prinskorv ,
1 tsk rapsolja ,
8 körsbärstomater ,
Servera med :
sallad ,
majs,
UGN :225 grader .
SÅ HÄR GÖR DU :
Vispa samman mjöl, mjölk, salt och peppar
till en slät smet .
Vispa i äggen och låt svälla i 10 minuter .
Skala och klyfta löken och dela prinskorven
i bitar .
Olja en form , 20 x 30 cm och lägg i lök
och korv .
Baka i ugnen i 10 minuter .
Häll i äggsmeten och baka i 15 minuter .
Strö över delade tomater och baka ytterligare
5 minuter .
Servera med sallad och majs .
mmm...
himla gott !
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar