lördag 10 februari 2018

UGNSPANNKAKA MED KORV OCH TOMAT 2 PORT.



                HEJSAN !

Dubbla  ingredienserna  så  räcker  det  till  flera .
Gott  var  det  i alla fall,  - smaka  Du  också !

HÄR  ÄR  RECEPTET :
1  dl  vetemjöl ,
2  dl  mjölk ,
salt å peppar ,
2  ägg ,
1  liten  rödlök ,
150  g  prinskorv ,
1  tsk  rapsolja ,
8  körsbärstomater ,
Servera  med  :
sallad ,
majs,
UGN :225  grader .

SÅ  HÄR  GÖR  DU :
Vispa  samman  mjöl,  mjölk,  salt  och  peppar
till  en  slät  smet .
Vispa  i  äggen  och  låt  svälla  i  10  minuter .
Skala  och  klyfta  löken  och  dela  prinskorven
i  bitar .
Olja  en  form ,  20 x 30  cm  och  lägg  i  lök
och  korv .
Baka  i  ugnen  i  10  minuter .
Häll  i  äggsmeten  och  baka  i  15  minuter .
Strö  över  delade  tomater  och  baka  ytterligare
5  minuter .
Servera  med  sallad  och  majs .
mmm...
himla  gott  !

LYCKA  TILL !

 

Inga kommentarer: