torsdag 19 juli 2018
UGNSBAKAD TORSKFILE' MED PEPPARROTSKRÄM. 4 PORT.
HEJSAN !
HÄR ÄR RECEPTET :
150 - 200 g TORSKFILE' ,
2 - 3 msk smör ,
2 - 3 dl CREME Fraiche,
1 bit pepparrot , ca 5 cm
färsk eller riven på burk ,
1 msk senap ,
salt å peppar ,
SERVERAS med: Pressad potatis eller
rostade rotfrukter .
SÅ HÄR GÖR DU :
SÄTT ugnen på 175 grader .
Salta och peppra FORSKFILE'ERNA och
lägg dem hopvikta i en form i portionsstorlekar .
STÄLL in i ugnen ca 10 minuter .
VISPA CREME Fraichen fluffig, riv pepparroten
och blanda i senapen .
BLANDA FÖRSIKTIGT .
Salta och peppra .
för att lättare kunna vika FILE'ERNA
till portionsbitar (gör ett snitt, inte helt igenom)
där FILE'ERNA skall vikas .
SMAKLIG MÅLTID !
TREVLIG SOMMAR !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar