torsdag 19 juli 2018

UGNSBAKAD TORSKFILE' MED PEPPARROTSKRÄM. 4 PORT.




                      HEJSAN !

HÄR  ÄR  RECEPTET :
150 - 200 g  TORSKFILE' ,
2 - 3 msk smör ,
2 - 3 dl  CREME Fraiche,
1  bit  pepparrot , ca 5  cm
färsk eller riven på burk ,
1  msk  senap ,
salt å peppar ,

SERVERAS  med:  Pressad  potatis  eller
rostade  rotfrukter .

SÅ  HÄR  GÖR  DU :
SÄTT  ugnen  på  175  grader .
Salta  och  peppra  FORSKFILE'ERNA  och
lägg  dem  hopvikta i  en  form  i  portionsstorlekar .
STÄLL  in  i  ugnen  ca  10  minuter .
VISPA  CREME  Fraichen  fluffig,  riv  pepparroten
och  blanda  i  senapen .
BLANDA  FÖRSIKTIGT .
Salta  och  peppra .

för att lättare  kunna  vika FILE'ERNA
till  portionsbitar  (gör  ett  snitt,  inte helt igenom)
där FILE'ERNA  skall  vikas .
SMAKLIG MÅLTID !

TREVLIG SOMMAR !


Inga kommentarer: