torsdag 13 september 2018

FISKGRATÄNG MED BLOMKÅLSMOS, 4 PORT.



                   HEJSAN !

Det här var det godaste jag ätit på länge !
Prova att göra Ni också !

HÄR ÄR RECEPTET :
400 g blomkål
1 dl CREME Fraiche
2 dl riven ost
1 liten gul lök
salt och peppar
3 msk smör/margarin
1 dl CREME Fraiche
3 soltorkade tomater
600 g  RYGGFILE' av torsk
1 dl riven ost

SÅ HÄR GÖR DU :
SÄTT ugnen på 200 grader.
Dela blomkålen och koka den mjuk.
Häll av vattnet och låt blomkålen ånga av ordentligt.
MIXA  blomkålen med CREME Fraiche.
Blanda ner ost och smaka av med  salt och peppar.
SÅS :
HACKA löken och fräs den i smör/margarin
i en kastrull.  Blanda ner CREME Fraiche och
hackade, soltorkade tomater.
LÄGG  fiskbitarna i mitten av en ugnsfast form
och klicka ut blomkålsmoset runt om.
HÄLL  såsen i mitten på fisken och strö över
den rivna osten.  GRÄDDA  i ugnen i ca 20 minuter.

Smaklig Måltid och LYCKA TILL !

Inga kommentarer: