onsdag 20 november 2019

LAXFYLLD RAVIOLIGRATÄNG, 4 PERS.




                         HEJSAN !

Den här får Ni inte missa,  så ...mmm...njut !

HÄR ÄR RECEPTET :
300 g ravioli med spenatfyllning
200 g spenat
200 g varmrökt lax
1 tärnad squash
100 g riven västerbottenost
eller gratängost
2 dl vispgrädde
1 dl hackad dill

SÅ HÄR GÖR DU :
KOKA raviolin i lättsaltat vatten .
Häll av vattnet .
Hacka spenaten, låt smälta i en
kastrull med några matskedar
vatten .
Varva  ravioli, spenat, lax i bitar
och squash i en smord ugnsform.
BLANDA  ost och vispgrädde,
häll över gratängen och gratinera
i 200 grader i ca 25 minuter .
Strö över dill.  SKÄR upp i bitar .

LYCKA TILL !

TIPS !
Täck formen med folie mot slutet
av gräddningstiden om ytan börjar
bli bränd .
Tack !

Inga kommentarer: