söndag 2 augusti 2020
ANANASPAJ, 8 PORT .
HEJSAN !
Smaka på den här godingen - livsfarlig !
HÄR ÄR RECEPTET :
1/2 dl strösocker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 1/2 dl flytande BECEL
FYLLNING
2 små burkar krossad ananas (227 g)
2 dl BECEL Mat 15 %
1 dl strösocker
2 ägg
1 msk vaniljsocker
SÅ HÄR GÖR DU :
SÄTT UGNEN på 175 grader .
Blanda ihop socker, vetemjöl, bakpulver
och BECEL flytande till en deg.
TRYCK ut degen i en pajform, ca 24 cm i diam.
Låt ananasen rinna av väl.
Blanda BECEL mat , socker, ägg, vaniljsocker
och ananas och fördela i pajskalet.
GRÄDDA pajen i mitten av ugnen ca 40 min .
SERVERA med gammaldags vaniljglass.
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar