HEJSAN !
mm...! himla gott !
BRYN kycklingen med bacon och låt den
sedan puttra klart i den goda såsen .
HÄR ÄR RECEPTET :
600 g kycklinglårfile'
1 msk dijonsenap
ca 20 blad färsk salvia/ (torkad i mindre mängd )
- ca 8 små kvistar färsk rosmarin /( torkad i mindre mängd )
140 g bacon
100 g färska champinjoner
1 dl vitt vin/vatten
2 dl grädde
1 hönsbuljongtärning
salt och peppar
GARNERING
salvia och / eller rosmarin
TILLBEHÖR
3 dl jasminris
SÅ HÄR GÖR DU :
KOKA riset enligt anvisning på förpackningen .
PENSLA lårfile'erna med senap och fördela
salviabladen över dem .
Lägg en liten kvist rosmarin på varje och vira
en baconskiva runt om .
Stek dem gyllenbruna i en stekpanna .
ANSA och skiva svampen och låt den steka
med kycklingen någon minut .
TILLSÄTT vin, grädde och smulad buljongtärning .
Låt småputtra under lock, ca 20 minuter .
SMAKA av såsen med salt och peppar och garnera
med salviablad och /eller rosmarin .
SERVERA med jasminris och färgglada små - tomater .
SMAKLIG MÅLTID och LYCKA TILL !
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar