lördag 28 januari 2023

TORSK MED BRYNT SMÖR OCH PEPPARROT . 4 PORT. ( MIDDAG / LUNCHLÅDA )

 


                           HEJSAN  !


LÄTTLAGAD  VARDAGSLYX  !

Som  Du  fixar  på  en  halvtimme !

mm...!


HÄR ÄR RECEPTET :

600 g torskfile'

100 g smör/margarin

färsk pepparrot

4 hårdkokta ägg

TILLBEHÖR :

kokt potatis

gröna ärter

rädisor

GARNERING :  Dill 


SÅ HÄR GÖR DU :

1)  LÅT  fisken  sjuda  i  saltat  vatten   ca  5  min.

2)  Smält smöret i en kastrull tills det är ljusbrunt 

och doftar nötigt .

3)  Riv  pepparroten .

Skala och finhacka äggen .

4)  Ta upp fisken med hålslev  och låt den rinna av .

5)  Servera fisken med kokt potatis,  kokta gröna 

ärtor ,  rädisor , brynt smör , pepparrot efter smak

och ägghack .

GARNERA  med dill .


SMAKLIG MÅLTID och LYCKA TILL !


Inga kommentarer: