HEJSAN !
FINA FISKEN SERVERAR JAG GÄRNA UNDER
ETT GYLLENE BRÖD - OCH MANDELTÄCKE .
DET BLIR BÅDE GOTT OCH VACKERT !
HÄR ÄR RECEPTET :
400 g djupfryst sej -file' eller
annan vit fisk
salt , peppar
2 skivor vitt formbröd
50 g riven ost
2 äggulor
25 g flagad mandel
SERVERING :
potatismos
gröna ärter
UGN : 225 grader .
SÅ HÄR GÖR DU :
1) HALV -TINA fiskblocket och skär
det i 2 cm tjocka skivor .
Lägg skivorna tätt intill varandra på ett
smort ugnssäkert fat .
Salta och peppra .
2) KANTSKÄR brödet och smula det .
Rör i ost och äggulor med en gaffel .
Fördela massan över fisken .
Strö över mandel .
Stek mitt i ugnen tills fiskköttet är
vitt och fast , ca 20 minuter .
mm...! Så himla gott !
SMAKLIG MÅLTID och LYCKA TILL !
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar