HEJSAN !
SÅ HIMLA GOTT !
HÄR ÄR RECEPTET :
1/ 2 gul lök
1 vitlöksklyfta
1/ 2 msk olja
1 tsk garam masala
1/ 2 tsk ingefära -riven
1 krm salt
2 msk finhackade mandlar
1 dl gröna ärtor
100 g broccolibuketter
2 dl vatten
200 g sejfile
2 dl matyoghurt
Kokt potatis till .
SÅ HÄR GÖR DU :
1) HACKA lök och vitlök och fräs i olja
tillsammans med kryddor och mandel .
Tillsätt grönsaker och vatten .
Sjud 5 minuter .
2) LÄGG ner fisken, skuren i munsbitar .
Sjud försiktigt ca 3 minuter .
Vänd ner yoghurt och hetta upp .
3) SERVERA med kokt potatis .
SMAKLIG MÅLTID ,
och
LYCKA TILL !
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar