1 bit kålrot 50g
1 morot 100g
1 liten palsternacka 50g
1 liten gul lök 25 g eller 5 cm purjolök
2 tsk olivolja 10 g
1 tsk vegetarisk buljong 5 g
1 msk klippt persilja 2 g
1 dl vatten.
Gör så här:
Skala,ansa och skär rotsakerna i små bitar.
Låt dem bryna lätt i oljan, späd med vattnet
och smaksätt med buljongen
Låt koka tills rotsakerna blivit
nätt och jämt mjuka.
Strö över persilja.
Tillbehör:
1skiva rågbröd 40 g
1 tsk matfett 5 g
1 skiva ost( 30+) 15 g
2 paprikaringar 25 g
1 dl kokta kikärter 75 g
1 tomat 50 g.
Nu är det klart .Smaklig måltid.
onsdag 23 april 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar