Har DU smakat denna gammaldags
efterrätt någon gång.
Jättegott prova och smaka.
500 g färska plommon(eller frysta)
6 skivor vitt bröd
eller vetebröd
ÄGGSTANNING:
3 ägg
3 dl mjölk
1/2-1 dl socker
Så här gör DU:
Skölj,halvera och kärna ur plommonen.
Skär brödet i små tärningar.
Vispa samman ägg,mjölk och socker.
Lägg hälften av plommonen med
den kupiga sidan upp,i en smord form.
Strö på brödtärningarna och
lägg i resten av plommonen.
Häll över äggstanningen.
GRÄDDAi 200 graders ugnsvärme ca 40 min.
SERVERA den varm ellerlätt avsvalnad
med lite tunn grädde.
SMAKA,SÅ GOTT.
LYCKA TILL!
lördag 19 september 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar