ååå...detta är jättegott.
Prova DU också att göra detta
100 g fryst majs
kött från en grillad kyckling
1 litet isbergssalladshuvud
eller kinakål
1 röd paprika
2 stjälkar stångselleri
1 liten burk sparris
2,5 ring osockrad(100g)
konserverad ananas
DRESSING:
1 dl osockrad ananasjuice
saft från en liten citron
salt o peppar
paprikapulver efter önskemål
1/2 tsk Flytande Suketter
Så här gör DU:
Koka majsen i lättsaltat vatten
och låt den svalna.
Avlägsna skinnet från kycklingen
och skär köttet i bitar.
Skölj och skär salladen i strimlor.
RENSA paprika och stångselleri
och skär dem i små bitar.
Blanda alla ingredienserna
i en stor skål.
Blanda ingredienserna med
dressingen och häll över salladen.
SERVERA med grova franskbrödsbullar.
SMAKLIG MÅLTID.
måndag 21 mars 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar