Det här är det godaste jag vet.
1/2 Isberssalladshuvud
1 Syrligt äpple
1 msk Citronsaft
1 Röd paprika
3 stjälkar Stångselleri
150 g Halvfet vitost(30%)
DRESSING:
200 ml Creme Fraiche lätt
1 dl Lättfil
1/4 tsk Suketter Flytande
Salt
1/2-1 tsk Paprikapulver
(några förslag till smaksättningar:Senap,
lök,vitlökspulver,Pepparrot,hackade sur-
syltade grönsaker som Kapris,Syltgurka
och kryddgrönt).
Så här gör DU:
Skär salladen i strimlor och
lägg den på ett fat.
Skala äpplet och skär det i tärningar.
Blanda ingredienserna med citronsaft
för att undvika att äppeltärningarna
blir bruna.
Rensa paprika och selleri och skär
den i mindre bitar.
Skär osten i tärningar.
Blanda äpple,paprika,stångselleri
och ost och fördela dem över salladen.
SMAKSÄTT gräddfilsdressingen med
paprikapulver och häll den över salladen.
SERVERA,med grova franskbrödsbullar.
Så Himla Gott!
måndag 21 mars 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar