torsdag 10 mars 2011

SKEPPARGRYTA. 4 PORT.

Smaka på denna,den är riktigt god.

600 g torskfileer
2 tomater
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1/2 dl finhackad dill
2 dl vispgrädde

Så här gör DU:
Tina den djupfrusna fisken något.
Skär den i 3 cm tjocka skivor,
dela färska fileer om de är stora.
Skölj tomaterna och skär dem i skivor.
Lägg dem i en låg vid kastrull.
Lägg fisken på tomaterna.
Strö över salt ,peppar och dill.
Häll på grädden.
Låt alltsammans koka på svag värme
under lock 5-15 minuter.
(Den längre tiden för otinad fisk)
Servera med kokt potatis.

Gärna skalpotatis=kokta med skalen på.
Nyttigheterna sitter precis under skalet.

Detta ska vi ha till middag imorgon.
mmmm... så gooott!

Inga kommentarer: