Det här är en matig fralla
som passar bra som vickning.
mmm...
4 småfranska
300 g köttfärs
smör till stekning
1 röd paprika
12 dl ketchup
2 vitlöksklyftor
3 dl riven ost
Så här gör DU:
SKÄR av ett lock på bullarna
som på en fastlagsbulle.
Gröp ur och spara lite av innanmätet.
STEK köttfärsen i lite smör och smula
ner det urgröpta brödet.
Ansa och tärna paprikan och
blanda med köttfärsen.
Blanda ner ketchupen och
pressa i vitlöken.
BLANDA köttfärssåsen med
den rivna osten,så den får
smälta lite.
Lägg fyllningen i bröden.
GRATINERA ca 10 min.
DEKORERA med krussallad och
stavar av röd paprika,
runt bullen.
JÄTTEGOTT prova DU med.
LYCKA TILL!
söndag 28 augusti 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar