söndag 28 augusti 2011

FYLLD FRALLA. 4 PORT.

Det här är en matig fralla
som passar bra som vickning.
mmm...

4 småfranska
300 g köttfärs
smör till stekning
1 röd paprika
12 dl ketchup
2 vitlöksklyftor
3 dl riven ost

Så här gör DU:
SKÄR av ett lock på bullarna
som på en fastlagsbulle.
Gröp ur och spara lite av innanmätet.

STEK köttfärsen i lite smör och smula
ner det urgröpta brödet.
Ansa och tärna paprikan och
blanda med köttfärsen.
Blanda ner ketchupen och
pressa i vitlöken.

BLANDA köttfärssåsen med
den rivna osten,så den får
smälta lite.
Lägg fyllningen i bröden.

GRATINERA ca 10 min.

DEKORERA med krussallad och
stavar av röd paprika,
runt bullen.

JÄTTEGOTT prova DU med.

LYCKA TILL!

Inga kommentarer: