måndag 3 oktober 2011

LUNCH-FAT MED TORSKROM. 4 PORT.

Det här var längesen jag åt,
men förr om åren ofta, väldigt ofta.
Vi var några stycken som gillade detta.
Prova DU också.

1 salladshuvud
1 burk TORSKROM
3-4 hårdkokta ägg
3-4 tomater
ca 2 msk kapris
MARINAD:
1 1/2-2 msk pressad
citron
2 msk olja(gärna medelhavsolja)mmm...
1 msk vatten
lite salt o peppar

Så här gör DU:
Lägg den strimlade salladen
på ett fat.
Skiva TORSKROMEN och lägg
den på fatet.
Placera tomat och äggskivor
ovanpå Rommen och garnera
med lite kapris.

Blanda samman marinaden
och häll den över Romskivorna.
Serveras med kokt potatis och
ev lite extramarinad.

Kanske ett gott bröd till.
SMAKLIG MÅLTID!

Inga kommentarer: