tisdag 9 oktober 2012

Hej alla ,tack att ni väntar.
Det är så här, min dotter har avlidigt
nu i september,i cancer,så jag har inte
orkat sitta här, för att lägga in recept.
Men nu ska jag göra ett försök,så vi
börjar med ,

SKEPPARGRYTA.  4 PORT.
600 g torskfile
2 tomater
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1/2 dl finhackad dill
2 dl vispgrädde

Så här gör DU:
Tina den djupfrysta fisken något.
Skär den i 3 cm tjocka skivor,
dela färska fileer  om de är stora.
Skölj tomaterna och skär dem i skivor.
Lägg dem i en låg vid kastrull.
Lägg fisken på tomaterna.
Strö över salt ,peppar o dill.
Häll på grädden.
Låt alltsammans koka på
    SVAG VÄRME
under lock 5-15 minuter.
(den längre tiden för otinad fisk)

Servera med kokt potatis.
mmmm.....så himla gott.
LYCKA TILL!



Inga kommentarer: