fredag 30 november 2012

FESTLIGA KANELBÅGAR SOCKERFRITT. 20 ST.

Dessa kanelbågar är så möra att
de nästan smälter i munnen.
Prova  Du också!

2 dl vetemjöl
2 msk lättströ,
hermesetas gold
el 2 msk strösocker
100 g smör el
margarin
1/2 tsk kanel
DEKORATION:
kanel
UGN: 200 grader

Så här gör DU:
BLANDA  samman samtliga ingredienser
i en matberedare kör med kniven tills en
degboll bildas.
DELA degen i 3 delar och rulla ut varje
del till fingertjocka längder.
DELA varje del i 4 cm långa bitar.
Gör 2 snitt i varje kaka , doppa i kanel
och böj till en båge.
LÄGG  kakorna  på bakpappersklädd plåt
och grädda mitt i ugnen i ca 10 min.

Ni ångrar ER inte .
LYCKA TILL!

Inga kommentarer: