Dessa kanelbågar är så möra att
de nästan smälter i munnen.
Prova Du också!
2 dl vetemjöl
2 msk lättströ,
hermesetas gold
el 2 msk strösocker
100 g smör el
margarin
1/2 tsk kanel
DEKORATION:
kanel
UGN: 200 grader
Så här gör DU:
BLANDA samman samtliga ingredienser
i en matberedare kör med kniven tills en
degboll bildas.
DELA degen i 3 delar och rulla ut varje
del till fingertjocka längder.
DELA varje del i 4 cm långa bitar.
Gör 2 snitt i varje kaka , doppa i kanel
och böj till en båge.
LÄGG kakorna på bakpappersklädd plåt
och grädda mitt i ugnen i ca 10 min.
Ni ångrar ER inte .
LYCKA TILL!
fredag 30 november 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar