fredag 11 januari 2013

FISKFILEER MED MERSMAK. 4 PORT.

Hej allesammans,  hoppas att  Jul-och Nyårs helgerna
varit till belåtenhet.
Nu kör vi igång igen och jag vill  gärna börja med en
Fiskrätt som jag gillar skarpt.
Hoppas att Ni tycker detsamma.

600 g fiskfileer, t ex
sej eller torsk
matfett
1/2 tsk salt
2 skivor vitt bröd
1/2 dl riven  parmesanost
1 msk hackad färsk
eller 2 tsk torkad dragon
TILLBEHÖR:
Potatismos och broccoli
UGN: 225 grader.

Så här gör DU:
LÄGG fiskfileerna i en smord,ugnssäker form.
Salta lätt.
SMULA brödet och blanda med ost och dragon.
Strö blandningen över fisken.
STEK i ugnen tills fiskköttet är vitt och fast och
ytan har fin färg, ca 20 minuter.
SERVERA med potatismos och kokt broccoli.

mmm..... jättegott .
SMAKLIG MÅLTID!

Inga kommentarer: