onsdag 22 januari 2014

UGNSBAKAD TORSKFILE' MED PEPPARROTSKRÄM 4 PORT.

Gillar Ni Fisk ?
Den här är mm...så himla god.

600 g TORSKFILE
2-3 msk smör
2-3 dl CREME Fraiche
1  bit pepparrot ca 5 cm
eller (färsk riven i burk)
1 msk senap
salt och peppar

SERVERAS med :
Pressad potatis eller
rostade rotsaker.

Så här gör DU:
SÄTT  ugnen på 175 grader.
SALTA och peppra TORSKFILEERNA
och lägg dem hopvikta  på smord
ugnsfast form i portionsstorlekar.
(150-200 g /portion)
STÄLL in i  ugnen ca 10 minuter.
VISPA CREME Fraichen  fluffig ,
 riv pepparroten och blanda i senapen.
BLANDA försiktigt .
SALTA och peppra .

HOPPAS PÅ EN SMAKLIG MÅLTID !

Inga kommentarer: