Lite tips :
KÖTTFÄRSSMETEN får en pikant smak
om Du tillsätter lite RÖKT skinka
i små tärningar .
KNAPRIG KÅL.
SALLADSKÅLEN håller sig knaprig i
veckor om Du skär av en skiva vid roten ,
ställer kålen i kallt vatten och trär en plast-
påse över.
SÅS PÅ IS.
Om SÅSEN skär sig så lägg i ett par isbitar
och vispa tills konsistensen blir normal igen.
Fiska sedan upp det som eventuellt är
kvar av isbitarna .
GOTT TILL FRUKOST
Rosta HAVREGRYNEN i en torr stekpanna
som omväxling till havregrynsgröten.
Servera tillsammans med äppelmos och mjölk.
FAST POTATIS
POTATISEN kokar ofta sönder vissa årstider ,
men om Du tillsätter 2 msk Potatismjöl per kg
potatis i kokvattnet förblir de hela .
LYCKA TILL !
onsdag 22 januari 2014
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar