Det här är kaffebröd.
Jättegoda.
125 g matfett
1 1/2 dl florsocker
3 ägg
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
MARÄNG:
2 äggvitor
1/2 dl socker
1/2 dl russin
25 g mandelspån
Så här gör DU:
RÖR matfett och florsocker smidigt .
Tillsätt äggen ett i taget och rör emellan
varje ägg .
Blanda mjöl och bakpulver och rör ner
i smeten.
BRED ut i en form 35 x 25 cm ,
klädd med bakpapper.
Vispa äggvitorna till hårt skum .
Tillsätt sockret under vispning .
BRED marängen över smeten och
strö på russin och mandelspån .
GRÄDDA i 175 grader 15 - 20 minuter .
Låt kakan svalna och skär ut rutor.
TREVLIG FIKA - STUND !
fredag 7 februari 2014
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar