söndag 7 juni 2015

KYCKLINGKLUBBA PÅ TOMATBÄDD 4 PORT.

Hejsan !

Det här var gott !
Krydda kycklingskinnet med ett gott FLINGSALT -
det ger fin smak åt kycklingköttet.

4 kycklingklubbor
2 msk FLINGSALT
2 msk olivolja
250 g gula cocktailtomater
250 g röda cocktailtomater2 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
1/2 dl hackad basilika

UGN:225 GRADER

Så här gör DU:
GNID in kycklingklubborna  med FLINGSALT och olivolja.
Lägg dem i en ugnsfast form och ställ in i ugnen ca 25 min.
HALVERA  cocktailtomaterna och låt dem bli ljumma i en
kastrull med olja, vinäger och basilika .

Jättegott !

SERVERA kycklingklubborna på en bädd av tomater.

LYCKA TILL !

Inga kommentarer: