HEJSAN !
SÅ VAR DET DÅ DAGS FÖR LITE EFTERRÄTT !
2 DL VATTEN
3 DL SOCKER
1 KANELSTÅNG
1 1/2 DL KONCENTRERAD ÅPPELJUICE
2 ÄGGVITOR
SÅ HÄR GÖR DU :
KOKA VATTEN, SOCKER OCH KANELSTÅNGEN
TILL EN SIMMIG LAG .
HÄLL DEN I EN SKÅL.
KYL LAGEN.
RÖR NER ÄPPELJUICEN.
TA UPP KANELSTÅNGEN.
STÄLL BLANDNINGEN I FRYSEN OCH LÅT DEN
FRYSA TILLS DEN ÄR HALVFAST, CA 2 TIMMAR.
VISPA SORBETEN NÅGRA GÅNGER UNDER
FRYSNINGENSÅ ATT KONSISTENSEN BLIR JÄMN
OCH SMIDIG .
VISPA EVENTUELLT MED ELVISP.
FRYS PÅ NYTT CA 3 TIMMAR.
VISPA ÄGGVITORNA TILL HÅRT SKUM OCH
BLANDA NER I SORBETEN .
LÅT DEN STÅ I FRYSEN CA 2 TIMMAR.
SERVERA MED FRUKT ELLER BÄR.
DET TAR LITE TID ATT GÖRA, MEN DET ÄR DET VÄRT
LYCKA TILL !
söndag 19 juli 2015
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar