onsdag 17 februari 2016

TACOFISK 6 PORT .

HEJSAN! Nu är det middagsdags ! Detta brukar barnen gilla... prova ! UGN:225 GRADER, och 25 minuter . HÄR ÄR RECEPTET : 800 G FRYST TORSK ELLER SEJ , 2 MSK PRESSAD CITRONSAFT , 1 TSK SALT , 3 DL GRÄDDE , 1 1/2 DL CREME FRAICHE , 1 PÅSE TACOKRYDDA , 2 DL LAGRAD RIVEN OST , TILL SERVERING NACOCHIPS , SALLAD . SÅ HÄR GÖR DU : LÅT fisken tina något. SKÄR fisken i skivor , ca 2 cm tjocka . LÄGG fisken i en ugnsform . HÄLL över citronsaften och salta . VISPA grädden och blanda med CREME FRAICHE och Tacokrydda . BRED ut såsen över fisken och strö över den rivna osten. STÄLL in i mitten av ugnen ca 20 minuter . SERVERA med NACHOCHIPS och sallad . RECEPTET KOMMER FRÅN YLVAS KÖK . SÅ HIMLA GOTT , TACK ! LYCKA TILL NI OCKSÅ !

Inga kommentarer: