tisdag 15 mars 2016
KÅLPUDDING PÅ MITT VIS . 2 PORT.
HEJSAN !
DET här är absolut det godaste som finns !
HÄR ÄR RECEPTET :
5 dl strimlad vitkål ,
250 g blandfärs ,
1 ägg ,
1 tsk salt + 1 krm vitpeppar ,
1/2 - 3/4 dl grädde .
TILLBEHÖR :
Lingonsylt.
UGN :200 GRADER .
SÅ HÄR GÖR DU :
FÖRVÄLL kålen i lättsaltat vatten ca 5 minuter .
Häll av vattnet .
BLANDA köttfärsen med ägg, salt, och vitpeppar .
Rör och blanda ihop.
Blanda ner ris och kål, späd med grädde .
Rör ihop allt .
BRED ut blandningen i en ugnssäker form . Grädda i ugnen tills
färsen är genomstekt , ca 30 minuter .
SERVERA med lingonsylt och 1 glas mjölk .
LYCKA TILL ! ...mmm !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar