HEJSAN !
GILLAR NI DETTA ?
HÄR ÄR RECEPTET :
6 ST KYCKLINGBEN.
MARINAD:
1 msk finhackad syltad ingefära ,
1 msk hackad timjan ,
3 msk DIJON-senap ,
3 msk flytande honung ,
3 msk vispgrädde ,
1/2 msk pressad citronsaft ,
1 msk hela gula senapsfrön ,
salt å svartpeppar .
SÅS:
2 dl CREME Fraiche ,
3 msk av marinaden .
SÅ HÄR GÖR DU :
Blanda ihop ingredienserna till marinaden .
Lägg undan 3 msk av marinaden till såsen .
(OBS: Detta måste ske innan kycklingen läggs ner i marinaden )
Lägg ner kycklingbenen i resten av marinaden .
Låt marinera i minst 20 minuter , helst över natten .
Ugnsbaka benen gyllenbruna ca 20 minuter i 200 grader och
ös med spadet efter halva tiden .
BLANDA CREME Fraiche med den sparade marinaden.
Klä toppen av kycklingklubban med en bit folie .
SERVERA MED SÅSEN .
LYCKA TILL !
fredag 1 april 2016
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar