lördag 21 maj 2016

PANERAD TORSKRYGG MED TOMATSÅS 4 PERS.


HEJSAN !

Det här är mm...jättegott !

HÄR ÄR RECEPTET  :
4 portionsbitar  Torskrygg  salt å peppar ,
1 dl glutenfritt ströbröd ,
700 g potatis ,  gärna Delikatess ,
SÅS :
2 tomater, tärnade ,
1 rödlök ,
2 msk rapsolja ,
3 msk kapris ,
4 sardeller ,
1 dl hackad persilja ,
salt å peppar.

Så här gör DU :
SÄTT  ugnen på 175 grader .
Lägg torsken i smord ugnsform .
Salta och peppra , strö över det glutenfria ströbrödet .
Ställ in i ugn ca 15 minuter .
KOKA potatisen .
Tärna tomat och rödlök .
Låt allt bli varmt i rapsolja i en kastrull .
Tillsätt kapris, hackade sardeller, persilja och
smaka av med salt och peppar .
Smaklig måltid .               
                   LYCKA  TILL !            

Inga kommentarer: