lördag 10 december 2016
BREDBAR MAKRILLMOUSSE .
HEJSAN !
Den här är himla go'.
Det är en kallrörd snabblagad Mousse,
gjord på fisk med nyttiga naturliga fetter .
Mycket god att servera tillsammans med
Vörtbröd och Knäckebröd .
HÄR ÄR RECEPTET :
120 g rökt makrill, filead och med skinnet borttaget.
2 msk lättyoghurt naturell,
2 tsk lättmargarin,
1 tsk riven lök,
1 tsk rivet citronskal,
2 tsk hackad färsk gräslök eller persilja,
salt och nymald svartpeppar.
SÅ HÄR GÖR DU :
SE till att inga ben finns kvar ,
mosa med en gaffel.
RÖR ner Yoghurt och lättmargarin
lite i taget tills blandningen har
en slät konsistens.
Krydda och blanda i lök, citronskal,
och gräslök eller persilja.
LÄGG upp i små skålar eller portions-
formar .
TÄCK med plastfolie och ställ in i kylen.
Den här satsen räcker till 2 port.
GOD - JUL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar