måndag 16 januari 2017
FESTLIGT FYLLDA KOTLETTER 4 PERS.
HEJSAN !
Denna mustiga fyllning av lök, paprika och champinjoner
ger FLÄSKKOTLETTERNA det där lilla extra
som är så trevligt när man har gäster.
Bakade potatisar smakar gott till .
VARSÅGODA !
4 Fläskkotletter (600 g),
100 g färska champinjoner ,
1 gul lök ,
1/2 röd paprika eller grön,
30 g smör/margarin ,
salt å peppar .
SÅ HÄR GÖR DU :
SKÄR en ficka i varje kotlett - från fettranden
och in mot mitten .
Gnid in med salt och peppar, även inuti fickan .
RENSA och hacka champinjonerna .
Hacka löken fint och skär paprikan i tärningar .
Den som vill ha mera sting på blandningen
kan byta ut den röda paprikan mot en grön.
Champinjoner, lök och paprika bryns lätt i
hälften av smöret .
Avsmaka och fyll kotletterna med blandningen.
Håll ihop med tandpetare .
KOTLETTERNA steks i resten av smöret, någon
minut på varje sida .
Sedan får de steka färdigt under lock i 10 - 15 minuter.
VÄND dem någon gång .
Smaklig Måltid , LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar