torsdag 9 februari 2017
KiNASÅS-DOPPADE KYCKLINGBEN.
HEJSAN !
Vad sägs om detta ?
Lika goda rumstempererade som varma.
Kan göras dagen före !
1 flaska sötsur sås , 280 ml, räcker till
ca 25 kycklingben.
HÄR ÄR RECEPTET :
Valfritt antal kycklingben,
sötsur kina-sås,
ströbröd eller sesamfrö.
SÅ HÄR GÖR DU :
HÄLL upp såsen i en vid skål.
Vänd kycklingbenen i såsen och lägg
sedan ner några i taget i en plastpåse
med ströbröd/sesamfrö.
Skaka påsen så att benen täcks med
ströbröd/sesamfrö.
LÄGG benen på galler över långpanna
och stek i 200- 250 graders varm ugn
i ca 25 minuter. Låt svalna.
Fredag/Lördag kväll eller ?
TREVLIG KVÄLL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar