måndag 8 maj 2017
TORSK I HUMMERSÅS . 4 PERS.
HEJSAN !
mmm...!
HÄR ÄR RECEPTET :
600 g djupfryst TORSKFILE',
1 fänkålsstånd,
½ tsk salt,
2 dl CREME fraiche,
3/4 dl mjölk,
2 msk hummerfond,
1 tomat,
10-12 oliver,
färsk timjan ,
SÅ HÄR GÖR DU :
TINA TORSKEN något och skär den i portionsbitar .
Salta dem lätt .
ANSA och tärna fänkålen .
Fräs den mjuk och glansig i lite smör utan att den får
färg.
TILLSÄTT CREME fraiche, mjölk och hummerfond .
Låt det koka upp under omrörning .
LÄGG ner fiskbitarna och ös lite sås över dem.
Låt allt puttra under lock på svag värme, 6- 8 min.
Smaka av såsen .
HACKA tomaten under tiden .
Garnera med tomathack och oliver .
Strö över lite färsk timjan .
SMAKLIG MÅLTID och LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar