fredag 7 juli 2017
RISFYLLD SQUASH MED BIFF OCH KRYDDSMÖR. 4 PORT.
HEJSAN !
Grönsaksblandningen består av :
ungefär lika delar bladspenat , hackad röd paprika,
och sockerärter.
Som DU kan fräsa samman .
HÄR ÄR RECEPTET :
2 Squasher ,
olivolja ,
4 port. ris, valfri sort,
400 g av grönsaksblandningen ,
SERVERING :
4 Biff eller Entrecoteskivor ,
valfritt kryddsmör ,
sallad ,
UGN :225 GRADER .
SÅ HÄR GÖR DU :
KLYV squasherna på längden .
Gröp ur fruktköttet med en sked så att skalet blir
ca ½ cm tjockt .
Hacka fruktköttet och lägg åt sidan .
PENSLA squashhalvornas insida med olivolja,
salta och peppra .
Lägg sedan på bakpappersklädd plåt och låt dem
steka mitt i ugnen 15 - 20 minuter .
KOKA riset enligt anvisningar på förpackningen.
Stek grönsaksblandningen .
Lägg i squash-hacket och låt det fräsa med på slutet.
Smaka av med salt och peppar .
BLANDA ris och grönsaker .
Fyll squashhalvorna med ris- blandningen .
Håll dem varma på eftervärme i ugnen tills de ska
serveras.
STEK köttet . Salta och strö över nymalen svartpeppar .
SERVERA direkt med squash, kryddsmör och sallad.
HIMLA GOTT !
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar