onsdag 25 oktober 2017

FISKGRATÄNG MED PEPPARROTSKESO, 4 PORT.



                HEJSAN  !

Smaka på det här !
Så himla gott , kan Du tro !

HÄR ÄR RECEPTET :
800 g fryst TORSKRYGGSFILE' .
1 liten grön squash ,
2 små morötter ,
1 äpple ,
1 tsk olivolja ,
salt,
svartpeppar ,
1 liten burk naturell Keso , 250 g
100 g yoghurt färskost ,
1 msk  riven pepparrot ,
1 msk hackad gräslök.

SÅ HÄR GÖR DU :
TINA fisken .
SÄTT ugnen på 200 grader.
Skär squash i slantar .
Skala och skär morötter i slantar .
Skär äpplet i tunna skivor .
Lägg squash, morötter och äpple
i en ugnsfast form .
Häll på olja och strö på salt och peppar .
FÖRDELA  torsk-FILEERNA  på grönsakerna.
Blanda ihop keso, färskost och pepparrot.
Smaka  av med salt och peppar .
Fördela över fisken och strö på gräslök.
SÄTT IN I UGNEN 20 MIN.

LYCKA TILL !

Inga kommentarer: