söndag 5 november 2017
FLÄSKFILE' FYLLD MED PERSILJA OCH PARMESAN 4 PORT.
HEJSAN !
mmm... himla gott att göra den här fyllningen .
Du kan gärna servera FILEN på färska
spenatblad eller den gröna sallad som är bäst
för säsongen .
Kycklingbröst smakar också utmärkt med denna
fyllning .
DET HÄR BEHÖVER DU :
400 g FLÄSKFILE' ,
1 dl finskuren persilja ,
1/2 dl färsk -riven parmesanost,
1/2 tsk salt ,
peppar ,
1 fint hackad vitlöksklyfta ,
tandpetare ,
1- 2 msk smör/margarin ,
till stekning .
PUTSA FILEEN och skär en längsgående skåra
i den .
Blanda persilja, parmesan, salt, peppar och vitlök .
Lägg fyllningen i FILEEN .
"Sy" igen FILEEN med tandpetare .
VÄRM matfettet i en stekpanna .
Bryn köttet runt om tills den får fin färg .
Häll lite vatten i pannan och låt puttra ,
gärna under lock, tills FILEEN är genomstekt .
Det tar 15 - 20 minuter .
SERVERA gärna direkt .
Men på BUFFE'BORDET blir den perfekt att
servera kall tillsammans med nybakat bröd och
potatissallad .
SMAKLIG MÅLTID !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar