måndag 11 december 2017
GRILJERING TILL JULSKINKAN .
HEJSAN !
Snart är det dags att koka julskinkan
eller ugnsbaka den .
Den här griljeringen gör vi varje år .
HÄR ÄR RECEPTET :
1 färdigkokt skinka,
4 msk stark och söt senap ,
1 msk socker ,
1 äggula ,
1 msk ströbröd ,
SÅ HÄR GÖR DU :
DRA bort svålen på den färdigkokta skinkan.
Blanda ihop senap med strösocker , 1 äggula
och 1 msk ströbröd .
BRED ut över skinkan och strö över 1 msk
ströbröd till .
GRILJERA i 225 grader ca 15 minuter .
GARNERA gärna skinkfatet med grönkål
och granatäppelkärnor .
GOD JUL !
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar