måndag 11 december 2017

GRILJERING TILL JULSKINKAN .



                   HEJSAN !

Snart  är  det  dags  att  koka  julskinkan
eller  ugnsbaka  den .
Den  här  griljeringen  gör  vi  varje  år .

HÄR  ÄR  RECEPTET :
1  färdigkokt  skinka,
4  msk  stark  och  söt  senap ,
1  msk  socker ,
1  äggula ,
1  msk  ströbröd ,

SÅ  HÄR  GÖR  DU  :
DRA   bort   svålen  på  den  färdigkokta  skinkan.
Blanda   ihop   senap   med  strösocker ,   1   äggula
och   1  msk  ströbröd  .
BRED  ut  över  skinkan   och  strö  över  1  msk 
ströbröd   till .
GRILJERA   i  225   grader  ca  15  minuter .

GARNERA   gärna   skinkfatet   med   grönkål
och   granatäppelkärnor .

GOD  JUL !
                          LYCKA  TILL !

Inga kommentarer: