torsdag 1 februari 2018
KRABBMOUSSE 4-6 PORT .
HEJSAN !
Har Du tillgång till färsk krabba är detta gott,
om inte går det bra att använda burkkrabba
eller krabbmix .
En bra förrätt !
HÄR ÄR RECEPTET :
300 g krabbkött ,
200 g mild rökt kaviar ,
3 dl vispgrädde ,
1 liten finhackad gul lök ,
5 GELANTINBLAD ,
blötlagda i kallt vatten
GARNERING :
Sallat, citron, och dill .
SÅ HÄR GÖR DU :
GROVHACKA krabbköttet .
Vispa grädden till hårt skum .
BLANDA ihop kaviar, krabba och lök .
Smält det urkramade GELANTINET under omrörning
på svag värme och rör ner det i blandningen .
BLANDA ner den vispade grädden och häll upp i
en form penslad med lite olja .
Ställ kallt i minst 2 timmar .
Stjälp upp och garnera .
ROSTAT bröd är gott till .
LYCKA TILL !
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar