fredag 16 mars 2018

LÄTTGJORD APELSINSORBET , 4 PORT .




                         HEJSAN !

En  fräsch  apelsinsorbet  som  är  riktigt  lättgjord.
Du  behöver  inte  någon  glassmaskin  för  att
göra  den .
Gott  att  avsluta  middagen  med.

HÄR  ÄR  RECEPTET :
10  minuter  +  4  timmars  infrysning.
3  äggvitor ,
1  dl  koncentrerad  apelsinjuice,

SÅ  HÄR  GÖR  DU :
VISPA  äggvitorna  till  ett  styvt  skum.
Blanda  försiktigt  ner  juicen .
Bred  ut  smeten  i  en  form  och  frys
minst  4  timmar .
SKEDA  sorben  upp  i  dessert-glas  och
garnera   eventuellt  med   citronmeliss .
SERVERA   genast .

LYCKA   TILL !

Inga kommentarer: