tisdag 23 oktober 2018

PITABRÖD MED FISKPINNAR OCH ÖRTSÅS , 4 PORT.




                           HEJSAN !

Ibland blir det snabbmiddag - någon plockar fram brödet , och lägger fram det,-värmer,
någon, steker fiskpinnarna ,  någon,  river /skivar grönsaker,  någon, gör örtsåsen.
VARSÅGODA !

HÄR ÄR RECEPTET :
12 stycken fiskpinnar (300 g)
1 msk flytande margarin
4 Pitabröd(a' 70 g)ÖRTSÅS
1 squash (300 g) i skivor(lättstekt eller rå)
salladsblad, hela eller i strimlor
2 grovrivna morötter
1 grovrivet äpple
2 tomater i klyftor
alfalfagroddar eller solrosskott
(ca 40g)

ÖRTSÅSEN :
1,5 dl matyoghurt
0,5 dl färska örter
0,5 -1 tsk senap
3 krm salt
1 krm peppar

SÅ HÄRGÖR DU :
STEK fiskpinnarna och värm bröden,  enligt respektive förpackning .
BLANDA ihop örtsåsen .
Fyll bröden med grönsaker fiskpinnar.
RINGLA  över  såsen .

LYCKA TILL !
(så får vi tid över till annat , om alla hjälps åt)


Inga kommentarer: